Morfose Hair Conditioner

€3,99
Beschikbaarheid: Op voorraad

MORFOSE Two Phase Conditioner Argan is speciaal ontwikkeld voor droog en beschadigd haar. Bevat Arganolie die zorgt voor verzorging en geeft een glans. Biedt bescherming tijdens het föhnen. Inhoud 400 ml.

Morfose Two Phase Conditioner Keratin speciaal ontwikkeld voor droog en beschadigd haar. Is geschikt voor dagelijks gebruik. Inhoud 400 ml.

Morfose Two Phase Conditioner Biotine. Deze vitamine zorgt inderdaad voor de groei en het herstel van uw haar. Speciaal ontworpen voor alle haartypes. Inhoud 400 ml.

MORFOSE Two Phase Conditioner Collagen is verrijkt met collageen. Het collageen geeft het haar meer textuur, versteviging en kracht. Bovendien biedt het ingrediënt collageen het haar ondersteuning vanaf de haarwortel wat een optimaal volume effect geeft.

 

MORFOSE Milky Two Phase Conditioner van Morfose is een tweefasenconditioner voor droog en broos haar. Gebaseerd op melkeiwitten en aminozuren. Het hydrateert, verzacht en herstelt de verloren glans van het haar. Het beschermt tegen externe factoren. Herstelt beschadigde uiteinden en vergemakkelijkt het kammen van het haar.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen